Annonser


Mäklarofferter från flera fastighetsmäklare

HittaMäklare.se hjälper dig som ska sälja din bostad att gratis jämföra mäklarofferter från mäklare. Vi är oberoende och rikstäckande och arbetar endast med registrerade och auktoriserade fastighetsmäklare från fastighetsbyråer och mäklarkedjor i hela Sverige.

För att komma igång behöver du bara fylla i vårt formulär där du får beskriva din bostad. Detta så att fastighetsmäklarna ska få möjlighet att veta om de kommer kunna göra ett bra jobb med att sälja din bostad.

Vi agerar inte prisjämförelsesajt då valet av fastighetsmäklare är mycket mer komplext än bara en jämförelse av priser. Du kommer istället få personliga mäklarofferter, serviceutbud samt historik och kundreferenser.

Förutom att hjälpa dig som bostadssäljare till bättre och mer välinformerade val agerar vi även kanal och hjälper dig komma i personlig kontakt med de fastighetsmäklare du är intresserad av.

Till skillnad från flera andra aktörer säljer vi inte vidare dina kontaktuppgifter till första bästa mäklare utan erbjuder en tjänst där du som säljare enkelt kan jämföra och göra ett urval kring vilka mäklare du tycker är mest intressanta. Är du i behov av en snabbare process erbjuder vi vår expresstjänst där vi själva gör ett urval och låter kvalificerade mäklare i ditt område kontakta dig direkt via telefon och beskriva sitt erbjudande istället för att bara skicka en mäklaroffert.

Vi har även ett publikt register med mäklare och mäklarbyråer där du kan leta runt och läsa rekommendationer från tidigare säljare av bostäder utan att behöva registrera sin egen bostad. Registret på fastighetsmäklare uppdateras regelbundet.

Skärmdump av hittamaklare.se

Besök: www.hittamaklare.se
Viktiga sidor på hittamaklare.se:


Länka gärna till hittamaklare.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Mäklarofferter från flera fastighetsmäklare

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

  • Länkens status: Aktiv
  • Länkens typ: Framhävd
  • Registreringsdatum: Aug 16, 2012
  • Kategori: Hus och hem: Bostad
  • Länkens ID-nummer: 18634
  • Antal klick: 8
  • Tillbakalänk: Ingen
Sökord: mäklare fastighetsmäklare bostad

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för hittamaklare.sePageRank för www.hittamaklare.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012