Annonser


Läsglasögon

ColorAy AB säljer läsglasögon och solglasögon på den svenska marknaden sedan 1997. Vi kan erbjuda ett flertal modeller och färger till mycket konkurrenskraftiga priser av högsta kvalitet.

Genom att våra läsglasögon är lite ”fräckare” i utförande och färgkombinationer är de mycket populära. Vi lägger stort fokus på arbetet att löpande förnya vår kollektion med moderna modeller och färger. Vi har insett att läsglasögon idag är mycket mer än ett hjälpmedel – läsglasögon är även en accessoar som ska passa till olika personligheter och olika klädstilar.

ColorAy AB säljer läsglasögon både direkt till privatpersoner och till återförsäljare i hela landet. Colorays läsglasögon finns på ca 200 försäljningsställen, bl.a hälsokost, bokhandel, apotek och hos frisörer.
Om våra läsglasögon

Flertalet av våra läsglasögon är tillverkade med fjädrande skalmar.

Alla våra läsglasögon är nickelfria. Skalmarna är tillverkade i polycarbonate, som är mycket hållbart, och linserna är tillverkade i acryl. Läsglasögon finns i styrkorna +1.0 till +3.5. Vissa modeller finns även i styrkorna +4.0 och +4.5. Våra solglasögon har UV 400 Protection.

Skärmdump av coloray.se

Besök: www.coloray.se


Länka gärna till coloray.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Läsglasögon

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för coloray.sePageRank för www.coloray.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012