Annonser


Lampverket

Lampverket säljer retro lampskärmar, unika barnlampor, stora taklampor och snygga lampor. Alla lampor är svensktillverkade & handgjorda.

Vi designar många trådstommar själv och väljer tyger med stor omsorg. Våra lampor skapar en fin och mysig atmosfär i ert hem och vi rekommenderar starkt att ni har en dimmer till våra lampor, då det oftast blir bäst ljus om man minskar lite på styrkan.

Om Lampverket - Så här började det!

Det började i en liten stuga i en by på fjället i Lappland. Inte långt från Kebnekaise, men desto längre från civilisationen. Där, bland renar, hjortron, skogsbruk, lantbruk, fjällbäckar och bondgårdar växte min mor upp med sina fyra systrar på 50- och 60-talet. På den tiden, i den karga miljön var det tvunget och en självklarhet att hushålla med alla resurser, inget skulle gå till spillo. Systrarna utvecklade ett kreativt och skickligt lappländskt hantverk och på olika marknader lärde de sig handel. En del av det arvet och kulturen fördes genom åren vidare till mig.

Idén till Lampverket, eller Miss Remaid som företaget först hette, fick jag 2011 under föräldraledigheten med vårt andra barn, när barnen skulle få barnlampor till sina rum. Jag hittade inga lampor som passade så jag tog saken i egna händer och några gamla lampskärmar kläddes om med japanska barntyger. Resultatet blev ett par jättefina taklampor som familjen, men kanske framförallt barnen tyckte mycket om. Det gav mersmak och jag tillverkade fler lampor och barnlampor till familj och vänner. Lamporna började säljas på Blocket och Tradera (3838 positiva omdömen och endast 3 negativa!). Efterfrågan på barnlampor var stor, det verkade som det var fler som tyckte att det saknades något på marknaden. I början letade jag lampor och lampskärmar på loppmarknader, som jag sedan klädde om. Idag formger jag mina egna trådstommar som sedan tillverkas av en duktig hantverkare här i Sverige. Syr gör jag själv. Tygerna handplockas från hela världen, jag väljer sådant jag själv gillar och blir glad av. Läs gärna mina fina omdömen som jag har fått på Tradera.

Vad kul att ni har hittat hit!

Skärmdump av lampverket.se

Besök: www.lampverket.se
Viktiga sidor på lampverket.se:


Länka gärna till lampverket.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Lampverket

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

  • Länkens status: Aktiv
  • Länkens typ: Normal
  • Registreringsdatum: Jan 27, 2014
  • Kategori: Försäljning: Hem och trädgård
  • Länkens ID-nummer: 1030
  • Antal klick: 4
  • Tillbakalänk: Ingen
Sökord: lampskärmar barnlampor taklampor unika lampskärmar lampskärmar barn

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för lampverket.sePageRank för lampverket.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012