Annonser


Indiemusik

Indiemusik.se är en blogg för dig som gillar musik inom genren indiepop och indierock. Här publicerar jag nyheter, recensioner och blandade tips för att du enkelt ska kunna hålla koll på det senaste inom indiegenren.

Målet för sajten indiemusik.se är att värna om den enskilde musikern och indiemusik.se jobbar därför aktivt för att hjälpa fram nya talanger.

Indiemusik = består av en artist/band som skriver och producerar den största delen av sin musik och som också gör detta för att han/hon/de älskar att skapa och utöva konstformen musik. Artisten/bandet har helt enkelt en stark ”gör-det-själv-attityd”

Indie är ursprungligen en förkortning av det engelska ordet independent. Benämningen uppstod under 1970-talet och kommer från Storbritannien där mängden av små, oberoende skivbolag ökade kraftigt under och efter punkrörelsen. Den klassiska definitionen av Indiemusik bygger på musiker och artister som inte är bundna till några andra utvecklingsvillor än sina egna. Det finns alltså ingen stor publisher som står bakom produktion med förväntningar på sin investering och således inte heller någon som ställer krav på produktionens utveckling.

Indiekaninen är frontman och logotyp för indiemusik.se och ger uttryck för den enskilda individens möjligheter att gå sin egna väg. Indiekaninen är liten och mjuk vid en första anblick men döljer en tigers ambitioner och självförtroende. Indiekaninen vågar gå sin egna väg, det gör du också!

Skärmdump av indiemusik.se

Besök: www.indiemusik.se
Viktiga sidor på indiemusik.se:
Telefonnummer:
Saknas
Postadress:
Virginsgatan 11A
41654 Göteborg
Sverige
Karta:

Länka gärna till indiemusik.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Indiemusik

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

  • Länkens status: Aktiv
  • Länkens typ: Normal
  • Registreringsdatum: Aug 17, 2012
  • Kategori: Konst och kultur: Musik
  • Länkens ID-nummer: 18643
  • Antal klick: 4
  • Tillbakalänk: Ingen
Sökord: musik musikblogg indiemusik indiepop indierock

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för indiemusik.sePageRank för indiemusik.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012