Annonser


Accept inkomstförsäkring

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, som har varit verksamt sedan 1998. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring, men även trygghetsförsäkring, kreditförsäkring och reseförsäkring.

Helt oberoende av vilken A-kassa du är medlem i kan du teckna en inkomstförsäkring hos Accept. Blir du arbetslös är det värdefullt om du har en inkomstförsäkring som kan komplettera A-kassans ersättningstak. Från Inkomstförsäkringen får du ersättning i 300 dagar, inkomstförsäkringen är ett komplement till A-kassan. Försäkringen är intressant för alla löntagare med en inkomst över a-kassetaket på 18.700kr/mån.

Det gör att försäkringen ger dig trygghet och behöver inte bli lika orolig varje gång det uppstår oroligheter i ditt företag. Du får då också råd att kunna vara arbetslös lite längre för att få tid att hitta ett nytt bra jobb, istället för att bara ta första bästa som ger lite pengar.

Som komplement till den vanliga inkomstförsäkringen kan du även teckna en plusförsäkring som förlänger den maximala ersättningstiden i din kollektiva inkomstförsäkring med upp till 200 extra dagar från den dag din ersättning från den försäkringen upphör. Dessutom kan du höja försäkringsbeloppet upp till 80 000 kr/månad under de utökade dagarna. Då blir du försäkrad för upp till 80% av din lön. Exakt hur stor andel av lönen som kan försäkras följer alltid de regler som finns i lagen om arbetslöshetsförsäkring.

Kvalifikationstiden för Plusförsäkringen är den samma som gäller för din kollektiva inkomstförsäkring, dock minst 12 månader. Det innebär att du måste ha tecknat Plusförsäkringen motsvarande tid innan du blir arbetslös.Skärmdump av accept.se

Besök: www.accept.se


Länka gärna till accept.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Accept inkomstförsäkring

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

Sökord: inkomstförsäkring löneförsäkring arbetslöshetsförsäkring trygghetsförsäkring

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för accept.sePageRank för www.accept.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012