Annonser


Älvsbyhus

Med Älvsbyhus får du ett kvalitativt och prisvärt hus. Vi har sålt och tillverkat mer än 36 000 hus under snart 70 år vilket gör oss till den största hustillverkaren av trähus i Sverige. Våra hus är byggda i någon av våra fyra produktionsanläggningar som alla fungerar enligt samma princip – allt som går att göra färdigt i anläggningen görs där. Husen är tillverkad av trä från de norrländska skogarna och genom att vi har lång erfarenhet av att bygga hus för den kalla norrlänska klimatet med kalla vintrar är alla hus mycket väl förberedda för vinterns kyla. Vi erbjuder ett brett sortiment av husmodeller, allt från 1-planshus till stora vinkelhus och 1,5-plans hus.

Du kan läsa om alla våra hus på alvsbyhus.se, men nedan kan du läsa en sammanfattande beskrivning.

Enplanshus
Med ett enplanshus är tillgängligheten stor, inga höga trösklar och trappor som kan hindra. Den ljusa och öppna planlösningen i modellen Tyr, har gjort att många hittat sin favorit bland enplanshusen. Sovrummen ligger i ena delen av huset med möjlighet till ett extra sovrum i vardagsummets bortre del. I andra delen av huset ligger de gemensamma ytorna; vardagsrum, kök och matplats. Som i många modeller uppskattas den praktiska lösningen med lätt åtkomst till tvätt och groventré från köket. Med modellen Idun fås ett något mindre men mycket yteffektivt enplanshus med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och tre sovrum med plats för hela familjen.

Våra vinkelhus har rymd och ljusinsläpp som blivit mycket uppskattat av våra kunder. Tack vare vinkeln finns fönster åt tre väderstreck och vinkeln skapar en skyddad uteplats, perfekt för en stenläggning eller altan. Välj mellan tre storlekar, den mindre Ymer, den mellanstora Ägir och den stora Regin. Ymer är yteffektiv och passar bra på den smala tomten, Regin passar den stora familjen med behov av många rum. I våra vinkelhus ligger köket i husets mitt med gott om plats för umgänge och matlagning och med närhet till groventré och tvättstuga.

Ett och ett halvt plans hus
En stort och populärt ett-och ett halvplans hus är modellen Torgrim. Här kretsar mycket runt köket och vardagsrummet som tillsammans utgör drygt 60 kvm av huset yta och ligger centralt placerat i huset. Från stora sovrummet kommer du direkt till trädgården precis som från vardagsrummet. I ett Torgrim finns mycket plats för familjen och goda vänner! En annan populär modell är Höner med tre sovrum på nedre plan och som med inredd övervåning ger ytterligare två sovrum. Här ligger badrum och sovrum i ena delen av huset och vardagsrum och kök med en öppen planlösning i den andra delen av huset.

En nyhet på tillvalssidan är att de flesta 1,5-plans hus nu kan fås med 45 graders taklutning vilket ger en större golvyta och en luftig känsla på övervåningen. För att ge huset en klassisk exteriör, finns också möjlighet att välja till ett förhöjt vägg liv (gäller vid 34 graders taklutning). Det ger ett ökat utrymme på övervåningen.

Att få bo i ett färdigt hus av en hustillverkare som Älvsbyhus och slippa att ägna tid åt renoveringar och underhåll är en vardagslyx man får råd med i ett Älvsbyhus hus. Du får helt enkelt mycket hus för pengarna – så du får råd med allt det där andra i livet också.

Skärmdump av alvsbyhus.se

Besök: www.alvsbyhus.se
Viktiga sidor på alvsbyhus.se:


Länka gärna till alvsbyhus.se:

Så här kommer koden ovan se ut: Älvsbyhus

Annonser


Senast framhävda länkar

Mer information om denna länk

  • Länkens status: Aktiv
  • Länkens typ: Framhävd
  • Registreringsdatum: Sep 25, 2012
  • Kategori: Hus och hem
  • Länkens ID-nummer: 18817
  • Antal klick: 20
  • Tillbakalänk: Ingen
Sökord: älvsbyhus hus hustillverkare enplanshus vinkelhus

Rapportera denna länk
Andra länkar skickade in av samma person (samma e-post):
Kontakta personen som skickat in denna och ovan länkar

SEO och domäninformation för alvsbyhus.sePageRank för www.alvsbyhus.se:
Denna sida är en informationssida
från Kvalitetskatalogen.se:

Bokmärk denna sida på del.icio.us

Länka till denna sida från din egen sida:


© 2005-2012